De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003


DE NIEUWE REALITEIT | In onze samenleving heeft iedereen een mening die gehoord kan worden via de sociale media. Deze meningen worden verkondigd door kinderen, volwassenen en ouderen, door mannen, vrouwen en transgenders. Mensen met honderden verschillende achtergronden en culturen. Deze mening kan genuanceerd zijn (grijs) of extreem (zwart of wit).

Banner De Nieuwe Realiteit - Orange Monday2


ALS INDIVIDU
| De Nieuwe Realiteit onstaat binnen de samenleving, maar ook per individu, groep of andere vorm van deelname aan de maatschappij. Een individu kan een grote rol spelen binnen onze samenleving, zoals recent met Maarten van der Weijden toonde. Hij zwom de Elfstedentocht voor een goed doel. Van de beoogde 200 km heeft hij 163 km gezwommen. Een prestatie van formaat en een ongekende invloed op iedereen in Nederland. Hij collecteerde bijna € 5.000.000 voor onderzoek voor het KWF en ook hij creërde Een Nieuwe Realiteit. Grensoverschrijdend in veel opzichten.

De wereld en ook Nederland is zo geworden als ze is doordat individuen Een Nieuwe Realiteit creëerden dat De Nieuwe Realiteit is geworden. Denk aan Van Gogh, Einstein, Mandela, Steve Jobs, Elon Musk, Obama en vele duizenden anderen. Ben jij ook dat Nederlandse individu dat het verschil maakt of gaat maken?

Of je nu jong of oud bent, onze samenleving is de afgelopen 18 jaar (sinds 2000) flink veranderd. Gaan we zelfs 50 jaar terug, dan lijkt het wel een aardverschuiving. Hoe denk jij over De Nieuwe Realiteit anno 2018? Wat is goed, wat is fout en hoe kan het beter? Jouw opinie wordt op prijs gesteld. Schrijf een blog en stuur deze naar onze redactie:

Na ontvangst van jouw blog wordt binnen één week contact met je opgenomen. Vóór plaatsing wordt het blog geredigeerd en ter goedkeuring aan jou retour gestuurd.

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV