De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003


DE NIEUWE REALITEIT | In onze samenleving heeft iedereen een mening die gehoord kan worden via de sociale media. Deze meningen worden verkondigd door kinderen, volwassenen en ouderen, door mannen, vrouwen en transgenders. Mensen met honderden verschillende achtergronden en culturen. Deze mening kan genuanceerd zijn (grijs) of extreem (zwart of wit).

Banner De Nieuwe Realiteit - Orange Monday2


GEZONDHEID & GEZONDHEIDSZORG
| Gezondheidszorg is al 6 jaar het stokpaardje van Orange Monday Foundation. Uiteindelijk resulteerde dit in de Petitie 'Het Roer Moet OM in de Gezondheidszorg'. Net als de ministers van Onderwijs, hebben de ministers van VWS de afgelopen 20 jaar beslissingen genomen die nauwelijks zijn terug te draaien. Ondertussen leven wij  in een nieuwe werkelijkheid, die de bewindslieden (inclusief de Kamerleden) en de Zorgverzekeraars nog niet zien. Deze Nieuwe Realiteit is Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+), een betere en betaalbare Gezondheidszorg voor elke Nederlander. Meer weten? Check de website www.igzplus.nl

Binnen ons zorgstelsel is nauwelijks ruimte voor preventie (voorkomen van klachten). Daarnaast is de samenwerking tussen behandelaars uit de fysieke en mentale gezondheidszorg minimaal, laat staan met professionals buiten de gezondheidszorg. Wil je verandering binnen het zorgstelsel? Teken de petitie Het Roer Moet OM.

Of je nu jong of oud bent, onze samenleving is de afgelopen 18 jaar (sinds 2000) flink veranderd. Gaan we zelfs 50 jaar terug dan lijkt het wel een aardverschuiving. Hoe denkt u over De Nieuwe Realiteit anno 2018. Wat is goed, wat is fout en hoe kan het beter? Ook jij hebt vast voorbeelden waar onze Gezondheidszorg spaak loopt. Jouw opinie wordt op prijs gesteld. Schrijf je blog en stuur deze naar onze redactie:

Na ontvangst van je blog wordt binnen één week contact met jou opgenomen. Vóór plaatsing wordt het blog geredigeerd en ter goedkeuring aan jou retour gestuurd.

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV