DE NIEUWE REALITEIT | In onze samenleving heeft iedereen een mening die gehoord kan worden via de sociale media. Deze meningen worden verkondigd door kinderen, volwassenen en ouderen, door mannen, vrouwen en transgenders. Mensen met honderden verschillende achtergronden en culturen. Deze mening kan genuanceerd zijn (grijs) of extreem (zwart of wit).

Banner De Nieuwe Realiteit - Orange Monday2


SPORT & BEWEGING
| Voetbal, Formule 1, Schaatsen, Atletiek of welke sport dan ook, wanneer er grote toernooien gespeeld worden of belangrijke wedstrijden zijn (Champions League of competitie) heel Nederland is in de ban. Zelfs het WK2018 Voetbal werd zeer goed bekeken in Nederland en wij deden niet eens mee. Sport is ook het platform voor grootverdieners. Sommige sporters verdienen in één jaar net zoveel als een gemiddelde straat, andere sporters moeten het doen met uitkeringen en broodnodige sponsors.

Zelf bewegen wij ook veel meer dan 50 jaar geleden, dat is ook wel nodig, want we zitten de hele dag achter ons bureau of onze smartphone. Bewegen is goed voor iedereen, gewoon lopen is al oké, maar ook dat zit er door de elektrische fiets, scooters, motoren en auto's niet veel meer in. Vandaar dat het straatbeeld in Nederland veel joggers (liefts in felle kleuren) kent, ze moeten toch wat om aan hun beweging te komen.

Of je nu jong of oud bent, onze samenleving is de afgelopen 18 jaar (sinds 2000) flink veranderd. Gaan we zelfs 50 jaar terug dan lijkt het wel een aardverschuiving. Hoe denkt u over De Nieuwe Realiteit anno 2018. Wat is goed, wat is fout en hoe kan het beter? Ook jij hebt vast voorbeelden waar onze Gezondheidszorg spaak loopt. Jouw opinie wordt op prijs gesteld. Schrijf je blog en stuur deze naar onze redactie:

Na ontvangst van je blog wordt binnen één week contact met jou opgenomen. Vóór plaatsing wordt het blog geredigeerd en ter goedkeuring aan jou retour gestuurd.


Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2021 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV