De Nieuwe Realiteit | Check Je Vitaliteit

Stichting IGZ Plus heeft geconstateerd dat de huidige, reguliere gezondheidszorg, inclusief zorgstelsel, niet meer voldoet anno 2020. De gezondheidszorg dreigt onbetaalbaar te worden, is niet voor iedereen bereikbaar, heeft te veel en te lange wachtlijsten en is niet voorbereid op de ontwikkelingen van de 21ste eeuw.

Het huidige zorgstelsel vervangen door Leefstijl Gezondheidszorg in de periode 2020-2040 is de beste oplossing naar een gezondheidszorg die duurzamer, inclusiever, beter en betaalbaar wordt voor iedere Nederlander. Leefstijl Gezondheidszorg kan (deels) al worden toepast binnen het huidige zorgstelsel.
 
 
Leefstijl Gezondheidszorg staat o.a. voor een betere preventie dan nu het geval is. Net als jouw auto elk jaar naar de APK-keuring moet, is het goed om minimaal één keer per jaar te checken hoe het is gesteld met jouw vitaliteit. Vitaliteit is meer dan sporten en bewegen alleen.
 
Is je vitaliteit dan te meten? Vitaliteit Groep Nederland heeft een uniek en universeel intake-instrument ontwikkeld: VitaliteitQuotiënt. Samen met Stichting IGZ Plus is de campagne Check Je Vitaliteit opgezet. Via de gratis VQ Vitaliteit Test krijgt u een indicatie van uw vitaliteit. 
 
De preventie voorlichtingscampagne is bedoeld om mensen meer bewust te maken van hun eigen gezondheid. Via de website www.checkjevitaliteit.nl kun je kosteloos testen hoe vitaal je bent, ook wat betreft jouw omgevingsfactoren.Check de website of klik op de button en doe de test!
 


De kosteloze test is geschikt voor alle leeftijden: Junior (8-18 jaar), Adult (18-65 jaar) en Senior (65 plus).


NB: De kosteloze, verkorte VQ Vitaliteit Test geeft slechts een grove indicatie van je werkelijke vitaliteit en is geen vervanging voor de VitaliteitfQuotiënt, waarbij je een gesprek hebt met een professional en waardevol advies en uitgebreide rapportage krijgt.


 

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV