In de drukte van alledag zijn wij over het algemeen niet of nauwelijks mee bezig met de kwaliteit van ons leven. Totdat er een ‘kink in de kabel’ komt; u, uw partner of uw kind wordt (lichamelijk) ziek of krijgt te maken met psychische klachten, stress, burn-out, depressie, ontwikkelingsachterstand of is sprake van (echt-) scheiding. Dit heeft zijn weerslag op alle betrokkenen en kan ook bij hen leiden tot psychische en/of lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen de sociale en/of maatschappelijke en financiële omstandigheden van u en/of uw kind nadelig beïnvloeden.


Voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat een klacht of probleem ontstaat of verergert, is het zeer aan te bevelen regelmatig de VitaliteitQuotiënt van u en uw gezinsleden te laten berekenen en, afhankelijk van de resultaten, actie te ondernemen. De Vitaliteit Expert is opgeleid op alle gebieden die depressie of burn-out kunnen veroorzaken, mentaal, fysiek en uw omgevingsfactoren (werk, relatie en inkomen bijvoorbeeld). Deze zaken zijn opgenomen in de Vitaliteitfactor (graadmeter van uw vitaliteit/gezondheid).

 

Voor wie

De Vitaliteitfactor voor 18 tot 65-jarigen is momenteel een begrip aan het worden. Vanaf nu zijn de Vitaliteitfactor Junior (8 – 12 jaar en 13 – 18 jaar) en de Vitaliteitfactor Senior (65+, gepensioneerd) beschikbaar.

Voor kinderen van 0 - 4 wordt een vragenlijst ontwikkeld, die door ouders/ verzorgers kan worden ingevuld, waarmee ook voor de heel jonge kinderen een Vitaliteitfactor is vast te stellen. 

Voor kinderen van 4 - 8 jaar wordt een vragenlijst ontwikkeld, waarbij kinderen in deze leeftijdsgroep de vragen aan de hand van plaatjes kunnen beantwoorden. 

Vraag naar de mogelijkheden.
Eerst kennismaken met de Vitaliteitfactor? Doe de gratis test!1

Meer over Check Je Vitaliteit vindt u op de campagnewebsite.

 1 De gratis, verkorte Vitaliteittest geeft slechts een ruwe indicatie van uw werkelijke
    vitaliteit en is geen vervanging voor de Vitaliteitfactor, waarbij 
u een gesprek heeft
    met een professional, een waardevol advies en een
uitgebreide rapportage krijgt.

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2021 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV