Vanaf 1 maart 2020, de start van de metereologische LENTE, staat de nieuwste CHECK JE VITALITEIT campagne weer online via www.checkjevitaliteit.nl. Naast voorlichting en informatie kun je hier de kosteloze IGZ+ TEST doen. Een test van circa 25 vragen over jouw lichamelijke (fysieke) en psychische (mentale) gezondheid en de omgevingsfactoren, die hierop van invloed zijn.

De gratis VQ Vitaliteit Test is een verkorte versie van de VitaliteitQuotiënt.

Vitaliteitfactor

Fysieke vitaliteit (lichamelijke gezondheid, beweging, voeding) en mentale vitaliteit (psychische gezondheid, welzijn, zingeving) én de omgevingsfactoren (sociaal, maatschappelijk, financieel, juridisch) beïnvloeden elkaar, er is sprake van een wisselwerking.


Om een voorbeeld te noemen: financiële problemen leiden niet zelden tot psychische en/of lichamelijke klachten, maar ook andersom. Het bewustzijn van deze wisselwerking en jouw eigen vitaliteit, zijn jouw verantwoordelijkheid. Reden te meer om regelmatig je vitaliteit (lees: gezondheid) te controleren. Het kan eenvoudig en digitaal met de Vitaliteitfactor.

IGZ+ TEST

Om zo veel mogelijk mensen te bereiken en de mogelijkheid te bieden hun vitaliteit te controleren is de IGZ+ TEST ontwikkeld, die meet op alle levensgebieden waarmee mensen te maken hebben/krijgen1. De kosteloze test is voor alle leeftijden (8 - 65+ jaar). Vanaf nu zijn, naast de Vitaliteitfactor, ook de Vitaliteitfactor Junior (van 8 - 18 jaar) en de Vitaliteitfactor Senior voor gepensioneerden beschikbaar. 
Meer informatie over de campagne Check Je Vitaliteit vindt u op de campagnewebsite.

1 De gratis Check Je Vitaliteit Test is een digitale vragenlijst en volstrekt anoniem. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen
  van jouw vitaliteit.


Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2021 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV