Met onze samenwerking met Stichting IGZ+ is een nieuwe definitie voor zorgverlener ontstaan. Een zorgverlener is een hulp- of dienstverlener binnen lichamelijke en geestelijkgezondheidszorg, welzijn en complementaire dienstverlening zoals financiële- en juridsiche dienstverlening en sociaal-maatschappelijk vlak.

U bent hulp- of dienstverlener en werkt al dan niet met een intakegesprek en/of –formulier. Mogelijk gebruikt u vaste vragenlijsten om zo snel en goed mogelijk relevante informatie over de klacht van uw cliënt te weten te komen. Hieruit wordt een hulpvraag geformuleerd en geeft u advies. Of de cliënt verder gebruik maakt van uw diensten is aan de cliënt natuurlijk.

Veelal begeleidt of behandelt u op de specifieke klacht of het probleem waarmee uw cliënt bij u komt. Uit ervaring zult u weten dat achter een klacht veelal meer klachten of problemen schuil gaan. Deze zullen niet allemaal binnen uw kennis- en vakgebied liggen. U schakelt een collega in uit het benodigde vakgebied en verwijst uw cliënt door. Uw collega heeft zijn of haar eigen intakemethode en de cliënt kan zijn of haar verhaal opnieuw uit de doeken doen.


Wat nu als u met één vragenlijst alle levensgebieden van uw cliënt kunt uitvragen en hiermee in één klap zorgen, klachten en problemen, ook voor collega’s uit een ander vakgebied, overzichtelijk kunt weergeven? Dat kan met de Vitaliteitfactor!

Met de Vitaliteitfactor bereikt u, middels een digitale vragenlijst en een gesprek van 50 minuten, dat u alle relevante informatie over uw cliënt en uw advies in een (grootdeels geautomatiseerde) rapportage bijeen heeft. Deze rapportage is dusdanig overzichtelijk dat ook collega’s met een andere expertise in één oogopslag de klacht van uw cliënt overzien en de laatstgenoemde niet weer ‘door de molen’ hoeft.

Meer over de Vitaliteitfactor voor professionals kunt u hier lezen.

Eerst kennismaken met de Vitaliteitfactor? Doe de gratis test!1

1 De gratis digitale Vitaliteittest geeft slechts een ruwe indicatie van uw werkelijke
    vitaliteit 
en is geen vervanging voor de Vitaliteitfactor, waarbij u een gesprek
    met een 
professional heeft en waardevol advies krijgt.

 

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2021 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV