title orangemondaynl-test01H BI-COLOR-test789


De voorlichtingscampagne van Stichting IGZ+ en Vitaliteit Groep Nederland is weer online .... voor zorgconsumenten van alle generaties. Van jong tot oud, man of vrouw, kortom iedere Nederlander.

Op weg naar de herfst en de winter is het moment om w Vitaliteit te checken. Net als uw auto elk jaar naar de APK-keuring moet, is het goed om elk jaar te checken hoe u het is gesteld met uw vitaliteit. Vitaliteit is meer dan sporten en bewegen alleen, naast lichamelijke klachten kunnen ook psychische klachten optreden, die als u er op tijd bij bent, niet hoeven te verergeren of zefs te ontstaan.

Deelgebied - Fysiek 3 - marathorn rotterdam 900x500 basis versie 001
De preventie voorlichtingscampagne is bedoeld om mensen meer bewust te maken van hun eigen gezondheid. Via de website www.checkjevitaliteit.nl kunt u kosteloos testen hoe vitaal u bent, ook wat betreft uw omgevingsfactoren.Check de website of klik op de button en doe de test!

A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002

NB: De kostenloze, verkorte Vitaliteittest geeft slechts een grove indicatie van uw werkelijke vitaliteit en is geen vervanging voor de Vitaliteitfactor, waarbij u een gesprek met een professional heeft, waardevol advies en uitgebreide rapportage krijgt.

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2018 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV