De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003


Wat is De Nieuwe Realiteit in Nederland? Lees en schrijf mee in deze nieuwe beweging in Nederland. Onderwerpen die de revue passeren zijn heel divers, van samenleving tot individu, milue, onderwijs, politiek, sport en natuurlijk gezondheid. Orange Monday is ontstaan uit onvrede over onze gezondheidszorg die zo belangrijk is voor iedereen. 

De Nieuwe Realiteit
 is dus ook: op een andere manier met onze gezondheid bezig zijn. Op weg naar de herfst en de winter is het moment om jouw Vitaliteit te checken. Net als jouw auto elk jaar naar de APK-keuring moet, is het goed om elk jaar te checken hoe het is gesteld met jouw vitaliteit. Vitaliteit is meer dan sporten en bewegen alleen, naast lichamelijke klachten kunnen ook psychische klachten optreden, die als u er op tijd bij bent, niet hoeven te verergeren of zefs te ontstaan.

Banner De Nieuwe Realiteit - Orange Monday2


De preventie voorlichtingscampagne is bedoeld om mensen meer bewust te maken van hun eigen gezondheid. Via de website www.checkjevitaliteit.nl kunt u kosteloos testen hoe vitaal u bent, ook wat betreft uw omgevingsfactoren.Check de website of klik op de button en doe de test!

NB: Vanaf nu is de kosteloze test voor Junioren (8-18 jaar), Volwassenen (18-65 jaar) en Senioren (65 plus)

Beeldmerk VF Wat Vitaliteit is - Doe de gratis IGZ test
NB: De kostenloze, verkorte Vitaliteittest geeft slechts een grove indicatie van uw werkelijke vitaliteit en is geen vervanging voor de Vitaliteitfactor, waarbij u een gesprek met een professional heeft, waardevol advies en uitgebreide rapportage krijgt.

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV