title orangemondaynl-test01H BI-COLOR-test789


In de drukte van alledag zijn wij over het algemeen niet of nauwelijks mee bezig met de kwaliteit van ons leven. Totdat er een ‘kink in de kabel’ komt; u, uw partner of uw kind wordt (lichamelijk) ziek of krijgt te maken met psychische klachten, stress, burn-out, depressie, ontwikkelingsachterstand of is sprake van (echt-) scheiding. Dit heeft zijn weerslag op alle betrokkenen en kan ook bij hen leiden tot psychische en/of lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen de sociale en/of maatschappelijke en financiële omstandigheden van u en/of uw kind nadelig beïnvloeden.

Voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat een klacht of probleem ontstaat of verergert, is het zeer aan te bevelen regelmatig de Vitaliteitfactor van u en uw gezinsleden te laten berekenen en, afhankelijk van de resultaten, actie te ondernemen. De Vitaliteit Expert is opgeleid op alle gebieden die depressie of burn-out kunnen veroorzaken, mentaal, fysiek en uw omgevingsfactoren (werk, relatie en inkomen bijvoorbeeld). Deze zaken zijn opgenomen in de Vitaliteitfactor (graadmeter van uw vitaliteit/gezondheid).

Zorgconsument - familie in 004 def

Voor wie

De Vitaliteitfactor voor 18 tot 65-jarigen is momenteel een begrip aan het worden. Vanaf nu zijn de Vitaliteitfactor Junior (8 – 12 jaar en 13 – 18 jaar) en de Vitaliteitfactor Senior (65+, gepensioneerd) beschikbaar.

Voor kinderen van 0 - 4 wordt een vragenlijst ontwikkeld, die door ouders/ verzorgers kan worden ingevuld, waarmee ook voor de heel jonge kinderen een Vitaliteitfactor is vast te stellen. De Vitaliteitfactor Infant is vanaf 2018 beschikbaar.

Voor kinderen van 4 - 8 jaar wordt een vragenlijst ontwikkeld, waarbij kinderen in deze leeftijdsgroep de vragen aan de hand van plaatjes kunnen beantwoorden. De Vitaliteitfactor Junior 4 - 8 wordt in 2018 verwacht.

Vraag naar de mogelijkheden.
Eerst kennismaken met de Vitaliteitfactor? Doe de gratis test!1

A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002

Meer over Check Je Vitaliteit vindt u op de campagnewebsite.

 1 De gratis, verkorte Vitaliteittest geeft slechts een ruwe indicatie van uw werkelijke
    vitaliteit en is geen vervanging voor de Vitaliteitfactor, waarbij 
u een gesprek heeft
    met een professional, een waardevol advies en een
uitgebreide rapportage krijgt.
Copyright © OrangeMonday 2012 - 2018 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV