title orangemondaynl-test01H BI-COLOR-test789


Blue Monday – 24 januari 2005 (de 1e keer)

In 2018 op: maandag 15 januari 2018 én/of maandag 22 januari 2018

Wie de juiste datum weet mag het zeggen :-)


Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar. Tenminste dat vindt de Britse psycholoog Cliff Amall. Hij bedacht in 2005 (voor een reclamecampagne voor reisbureaus) een naar zijn zeggen ‘wetenschappelijk’ verantwoorde formule om deze dag als zodanig te berekenen.

Formule Blue Monday


Natuurlijk kreeg Amall kritiek van wetenschappers, maar elk jaar wordt wereldwijd aandacht besteed aan deze ‘depri-maandag’. Voor deze pagina is Wikipedia als bron gebruikt.LOGO Orange Monday voor 1twee3 AdviesWat na bijna 6 jaar Blue Monday blijkt, is dat niemand weet wanneer het Blue Monday is. Veel mensen weten wel wat Orange Monday is. Orange Monday staat voor positief denken!  


Maandag 16 januari 2012

Op deze maandag vond Martin Jan Melinga dat het helemaal geen Blue Monday was. Lees meer bij Ontstaan Orange Monday.

Maandag 15 januari 2018 of maandag 22 januari 2018

Het is al weer 6 jaar geleden dat Orange Monday op Blue Monday ontstond. Maandag 15 januari en maandag 22 januari 2018 staat bij ons in plaats van depressie en somberheid, in het teken van de beschikbaarheid van de Vitaliteitfactor en de beschikbaarheid voor iedereen om zijn/haar vitaliteit te laten berekenen. 

Nu kunt u alvast uw vitaliteit (gezondheid) meten. Doe hier de Blue Monday test. Check Je Vitaliteit! Voorkom Blue Monday op welke dag dan ook. Voor stichting Orange Monday is het tenslotte elke maandag Orange Monday!

Wij gaan er een bijzondere dag van maken. Doet u mee? Mail naar  wanneer u leuke ideeën heeft!

  

 Meer info Blue Monday
wikipedia-icon klein Joomla

 

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2018 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV