De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003


U wordt natuurlijk vaak gevraagd of u sponsor wilt worden. Bij veel bedrijven gaat dagelijks de telefoon of is de mailbox vol. Als u wilt sponsoren met rendement dan bent u hier op de juiste plek.

Positief denken binnen Een Nieuwe Realiteit
Ook als uw bedrijf geen oranje in haar huisstijl heeft, kunnen wij zorgen voor een positieve wind door uw onderneming. Orange Monday is expert in positief denken en middels Vitaliteit Groep Nederland worden mensen gecoacht naar een positieve levenshouding en een gezonde levensstijl.

Maatwerkcampagne
Aangezien geen onderneming hetzelfde is, maken wij voor u een campagne volgens ‘maatwerk’. We maken een analyse van uw onderneming en bieden u veel ‘exposure’ mogelijkheden. Denk daarbij aan onze Vitaliteit Centra, de Vitaliteit Groep, de OM Meet Up’s en Events en uiteraard de sociale media.

IGZ+ VF Vitaliteit Analyse
Het sponsorpakket kunt u ook koppelen aan onze VF Vitaliteit Analyse. Voor meer informatie kunt u op de afbeelding hieronder klikken.

                        20180321 Banner IGZ VF Vitaliteit Analyse Facebook 003 z-w DNR

U helpt ons en wij helpen u
Wij gaan net als u als ondernemer uit van een win-winsituatie. U sponsort de Orange Monday Foundation om haar doelen te halen en de Vitaliteit Groep en de Vitaliteit Centra ondersteunen uw onderneming bij positief denken en een goede gezondheid van werknemers.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Martin Jan Melinga, verantwoordelijk voor de sponsoring binnen Orange Monday Foundation | Stichting IGZ Plus

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV