Vijf jaar na de oprichting van Orange Monday Foundation is Vitaliteit Groep Nederland BV als onderneming ontstaan. 

De Vitaliteit Groep is hét kennis- en opleidingsinstituut binnen Leefstijl Gezondheidszorg. De Vitaliteit Groep heeft als kennispartner van Stichting IGZ Plus een substantiële bijdrage geleverd aan het rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040'. 

Download het Rapport Leefstijl Gezondheidszorg

Vitaliteit Groep Nederland is pionier op het gebied van Leefstijl Gezondheidszorg en heeft het VitaliteitQuotiënt (VQ) ontwikkeld. Een uniek en universeel intake-instrument voor (zelfstandige) professionals die met mensen werken.

CONNECTING THE DOTS, CONNECTING PEOPLE

De slogan van Leefstijl Gezondheidszorg is 'Connecting the Dots, Connecting People'. Binnen het VitaliteitQuotiënt en Leefstijlgezondheidszorg worden binnen 3 hoofdgebieden (en 11 deelgebieden) zorgverleners samengebracht.Leefstijl Gezondheidszorg is dan ook een (r)evolutionaire onwikkeling binnen de gezondheidszorg. Met Leefstijl Gezondheidszorg zijn wij, u en ik, klaar voor de 21ste eeuw met een duurzame, inclusieve, betere en betaalbare gezondheidszorg voor iedere zorgconsument.


 

KERNACTIVITEITEN

Advisering bij de implementatie van vitaliteit en leefstijl (Gezondheidszorg) bij organisaties, ondernemingen en overheid. Dit start met voorlichting en kennismaken met het VitaliteitQuotiënt, dat de relatie van leefstijl, vitaliteit en gezondheid aantoont.

Begeleiding van werkgevers, organisaties en (zelfstandige) professionals die Leefstijl Gezondheidszorg willen implementeren binnen organisatie of praktijk.

Klik op één van de links, u gaat dan naar het werkgeversgedeelte van deze site.

Opleidingen in het kader van Leefstijl Gezondheidszorg, leeftijl en vitaliteit in het bijzonder. Het aanbod gaat van eendaagse workshops tot gespecialiseerde opleidingen voor (zelfstandige) professionals.
Klik op de link naar de pagina 'Opleiding'.

 

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2021 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV