Als professional heeft u (of kunt u) het een en ander lezen over het VitaliteitQuotiënt. Omdat ook u met mensen (samen)werkt, wilt u dit universele instrument om vitaliteit te meten, gebruiken in uw praktijk, organisaties of instelling.

Als kennis- en opleidingsinstituut voor Leefstijl Gezondheidszorg hebben wij veel kennis en ervaring te delen en een assortiment aan opleidingen en workshops. De basis is de opleiding VQ (Vitaliteit) Expert. Met deze basisopleiding kunt u zich zowel in de breedte als diepte specialiseren.

De Vitaliteit Groep verzorgt ook workshops en lezingen over Leefstijl Gezondheidszorg en het VitaliteitQuotiënt.

Basis-opleiding VQ-Expert
De basis voor alle andere opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland is de opleiding VQ (VitaliteitQuotiënt) Expert. Vanuit deze opleiding kunt u zich specialiseren. Met de kennis (en ervaring van de opleiding) beheerst u het VitaliteitQuotiënt, weet u wat Leefstijl Gezondheidszorg inhoudt en voor u als professional kan betekenen en kunt u de zorgconsument begeleiden binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

Wanneer u na de opleiding VQ-Expert besluit te specialiseren, zijn er twee mogelijkheden. U werkt direct met zorgconsumenten in één van onderstaande functies en volgt de opleiding Vitaliteit Expert of uw werkt bij of met werkgevers en doet de opleiding tot Vitaliteit Consultant. In de rechterkolom van Vitaliteit Groep Nederland ziet u een overzicht van de opleidingsmogelijkheden. U kunt de opleiding van uw keuze aanklikken voor meer informatie.


 

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2021 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV