De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003


Na de oprichting in 2012 heeft stichting Orange Monday zich hard ingezet voor een integrale aanpak binnen de GGZ. Mede door deze inspanningen zijn in 2017 twee nieuwe organisaties opgericht: stichting Integrale Gezondheidszorg Nederland Plus en Vitaliteit Groep Nederland.

Vitaliteit Groep Nederland is na een lange onderzoeksperiode gekomen tot de ontwikkeling van de Vitaliteitfactor. Omdat gezondheidszorg meer is dan alleen psychische klachten en GGZ draagt Orange Monday de fakkel over aan stichting IGZ Plus. Het logo en het gedachtengoed van de stichting (tegenhanger van Blue Monday) leeft voort in de nieuwe stichting. Stichting Orange Monday is trots om aan de basis te hebben gestaan van deze ontwikkelingen.

samenwerken-twee vrouwen-lachend-rood shirt

Door de ontwikkeling van de Vitaliteitfactor ontstond voor Vitaliteit Groep Nederland de behoefte aan 3 zaken:

1. Opzetten van een opleiding voor zelfstandige professionals
2. Realisatie samenwerking diverse professionals en disciplines
3. Creëren van Vitaliteit Centra in heel Nederland

De opleiding die nu is ontwikkeld, brengt lichamelijke en geestelijk gezondheidszorg bij elkaar, zoals het ooit was bedoeld, ofwel: Integrale Gezondheidszorg Plus. Plato zei het al: "lichaam en geest zijn één" en dat is waarom de Vitaliteit Groep, als initiatief van stichting Orange Monday, is opgericht en de Vitaliteitfactor in 2015 (officieel) werd geïntroduceerd. 2018 is het jaar van de Vitaliteit Expert!

Banner Vacature Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland def 007

De Vitaliteit Groep verzorgt opleidingen, trainingen en workshops binnen Integrale Gezondheidszorg met het vizier gericht op de toekomst. De Vitaliteit Groep richt zich op de (zelfstandig) professional die werkzaam is binnen Integrale Gezondheidszorg. Vitaliteit Groep Nederland faciliteert samenwerking en biedt (zakelijke en persoonlijke) begeleiding. Daarnaast biedt zij opleidingen. Eén van die opleidingen is de opleiding tot Vitaliteit Expert.
 
Informatie over de diverse opleidingen van de Vitaliteit Groep en informatie over de Vitaliteitfactor staan uitgebreid op de websites www.vitaliteitgroep.nl en www.vitaliteitfactor.nl 

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV