Vitaliteit Groep Nederland | Kennis- en opleidingsinstituut Leefstijl Gezondheidszorg & VitaliteitQuotiënt

VITALITEITQUOTIENT
Het unieke en universele intake-instrument voor zorgverleners binnen Leefstijl Gezondheidszorg. Het instrument is ontwikkeld door Vitaliteit Groep Nederland (i.s.m. stichting IGZ Plus). 

Het Rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg' beschrijft in detail wat Leefstijl Gezondheidszorg is, wanneer het mogelijk is en welke opleiding je dient te volgen. Voor elke zorgverlener binnen de gezondheidszorg is het nuttig het rapport te downloaden en te lezen. Er ook een verkorte versie beschikbaar.

De voordelen van het werken met het VitaliteitQuotiënt worden in het rapport ook omschreven. Meer informatie beschikbaar via de site www.vitaliteitquotient.nl of www.vitaliteitgroep.nl 

Opleidingen die je leren te werken met het VitaliteitQuotiënt zijn nu al beschikbaar via Vitaliteit Groep Nederland. Tevens zijn er workshops beschikbaar voor (zelfstandige) professionals en uiteraard is Vitaliteit Groep Nederland beschikbaar om een lezing te geven, binnen uw organisatie, over de relatie Leefstijl Gezondheidszorg en het VitaliteitQuotiënt.

Wilt u direct kennismaken met het VitaliteitQuotiënt? Doe dan de gratis VQ Vitaliteit Test die een indicatie geeft van uw vitaliteit. Klik op onderstaande afbeelding en doe de test.

 


 

Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV