Juist tijdens de coronacrisis en maakte het noodzakelijk dat Stichting IGZ Plus een Addendum (toevoeging) moest schrijven op haar  Rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg'. U kunt het rapport én het Addendum downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

De Nieuwe Realiteit wordt zichtbaar in het Rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040' gepresenteerd door Stichting IGZ Plus en per post verstuurd naar ruim 50 beleidsbepalers binnen en buiten gezondheidszorg. Bij de ontvangers horen Premier Rutte, diverse ministers, waaronder VWS, alle fractieleiders in de Tweede Kamer en de zorgverzekeraars.

(R)evolutionair is het rapport zeker te noemen en dat gaat u zich realiseren wanneer u het rapport lees. Het rapport telt 175 pagina's, er is ook een samenvatting beschikbaar. Beiden kunt u downloaden door op één van onderstaande afbeeldingen te klikken.

Onze gezondheidszorg sluit te veel mensen buiten, dreigt onbetaalbaar te worden en wachtlijsten worden steeds langer, zeker binnen de GGZ die al jaren niet meer functioneert. Het Rapport neemt u mee naar een duurzame, inclusieve, betere en betaalbare gezondheidszorg, nu en in de toekomst.

     


 


  


  


 


 


Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2024 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV