De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003

IGZ+ een kleine stap voor jou, een grote sprong ....

Wat is De Nieuwe Realiteit in Nederland? Lees en schrijf ...

Het klimaat verandert, veranderen wij mee?

Wat is De Nieuwe Realiteit in Nederland? Lees en schrijf ...

DE NIEUWE REALITEIT ...

Wat is De Nieuwe Realiteit in Nederland? Lees en schrijf ...

DE NIEUWE REALITEIT ... zwart, wit of grijs?D
E NIEUWE REALITEIT
 |
 De Nieuwe Realiteit is een nieuwe beweging die haar aandacht richt op wat er anno 2019 gebeurt met ons, onze samenleving en wat daarmee samenhangt. De Nieuwe Realiteit is voor iedereen, man, vrouw of transgender, van jong tot oud en voor alle rassen. Onze jongste kinderen worden geboren in Een Nieuwe Realiteit en gaan niet anders weten. De Nieuwe Realiteit is ontstaan rondom de milleniumwisseling. Vanaf het jaar 2000 zijn veel zaken veranderd en is een 'nieuwe' wereld ontstaan waarin niemand meer weet wat te geloven. 

De Nieuwe Realiteit is een beweging die voor iedereen bereikbaar is, waarin iedereen kan participeren en die als doel heeft de 'gewone dingen' in het leven te verduidelijken. Weten, met de huidige kennis, wat wel of niet waar is. In de 20ste eeuw waren de media op één hand te tellen, anno 2018 zijn dat er miljoenen. Van Wikileaks tot ieder individueel medium via de social media. Deze website en bijbehorend blog 'De Nieuwe Realiteit' pretendeert niet de waarheid te bevatten. 

Iedereen ervaart alles naar zijn of haar beleving en acteert daar ook naar. Wat wij doen, is vragen stellen, vragen waar misschien nu nog geen antwoord op is, maar wellicht in de toekomst wel. Orange Monday Foundation (onderdeel van Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus) is de initiatiefnemer van deze site.DE NIEUWE REALITEIT: DOE JE MEE?

De Nieuwe Realiteit gaat over onze samenleving, over ons als individu en alle onderwerpen die daar mee te maken hebben. De grote vraag? Is het DE Nieuwe Realiteit of EEN Nieuwe Realiteit? Wij gaan er vanuit dat jij met ons meedenkt. Stuur jouw blog naar  en wellicht wordt deze geplaatst op onze blogsite: https://denieuwerealiteit.wordpress.com Klik op de link en lees het eerste blog van onze redactie!Deze site wordt mogelijk gemaakt door: 

Stichting Intergale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus), Vitaliteit Groep Nederland en Orange Monday Foundation. De Petitie 'Het Roer Moet OM in de Gezondheidszorg' is ook een initatief voor een nieuwe realiteit binnen de Gezondheidszorg. Wij gaan er vanuit dat andere organisaties aansluiting gaan vinden bij DE NIEUWE REALITEIT.
Lees het eerste blog van Martin Jan Melinga over DE NIEUWE REALITEIT

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de beweging?
Mail jouw blog naar onze redactie
DE NIEUWE REALITEIT | CHECK JE VITALITEIT

voor een betere en betaalbare gezondheidszorgOrange Monday Foundation is onderdeel van stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (kortweg IGZ+) die als doel heeft Integrale Gezondheidszorg Plus te realiseren in het jaar 2040.

Beeldmerk VF Wat Vitaliteit is - Doe de gratis IGZ test
U kunt nu al kennismaken met de gedachte achter  de IGZ+ TEST. Daarvoor beantwoord u 20 vragen die gaan over uw mentale en fysieke gezondheid en de omgevingsfactoren die daar invloed op hebben.

IGZ+ | voor zorgconsumenten van alle generaties.
Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2020 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV