OMC Vitaliteit Centra is een initiatief van de stichting Orange Monday Foundation en heeft daarom preventie hoog op de agenda staan. Preventie betekent bij psychische klachten de volgende 3 belangrijke zaken:

  1.  Openheid

    OMC Voorlichting - Openheid
  2.  Begrip

    OMC Voorlichting - Begrip
  3. Acceptatie

    OMC Voorlichting - Acceptatie

Deze 3 kernelementen zijn de basis van goede voorlichting. Voorlichting begint bij OMC Vitaliteit Centra op het moment dat de OMC Totaaldiagnose© plaatsvindt. Voorlichting voor partner, gezin, familie en vrienden en collega’s maakt deel uit van onze behandeling.

Voorlichting voorkomt erger
Wij zijn er van overtuigd dat ingrijpen bij de eerste tekenen van een burn-out een depressie kan voorkomen. Liever zien we natuurlijk dat al interventie plaatsvindt bij de eerste tekenen van (langdurige) stresservaring. Voorlichting is dan noodzaak.

Wij bieden zowel aan bedrijven als particulieren coaching trajecten aan om langdurige uitval door burn-out en/of depressie te voorkomen. Het coachen van mensen met (milde) psychische kwetsbaarheden voorkomt dat zij verder ‘wegzakken’ en langer en intensiever begeleiding/behandeling nodig hebben.
De Nieuwe Realiteit in Gezondheidszorg VGNL 005 z-w
Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2019 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV