De nieuwe Realiteit - HomePage TOP-003


Vanaf het voorjaar van 2013 organiseert Orange Monday op elke 1e maandagavond van de maand een OM Meet Up in verschillende Nederlandse plaatsen.

Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur.
De locatie wordt bekend gemaakt via deze website en de accounts van Orange Monday op Twitter Facebook en LinkedIn.

In het derde kwartaal van 2015 gaat Orange Monday, samen met haar partners en OM Ambassadeurs, OM Meet Up’s organiseren binnen de vestigingen van OMC Vitaliteit Centra of een locatie daarbij in de buurt.

Lees meer over wat u kunt betekenen bij OM Ambassadeurs . 

Ontmoeten
Een OM Meet Up is een vrij toegankelijke, informele bijeenkomst in bijvoorbeeld een grandcafé. Bij een OM Meet Up kunnen mensen met elkaar praten over psychische klachten en de gevolgen daarvan voor henzelf en hun omgeving. Maandelijks wordt ook een thema besproken.

Iedereen is welkom; mensen met en zonder psychische klachten, belanghebbenden, geïnteresseerden en professionals. Mensen die elkaar nu ‘kennen’ via de sociale media kunnen elkaar ‘in real life’ ontmoeten.

Door het maandelijkse karakter is er een regelmaat voor de bezoeker. Elke maand kan hij/zij ervaringen en informatie uitwisselen. Tussen de Meet Up’s zijn er diverse mogelijkheden tot onderling contact via de sociale media. 

b7e3f5d3c25c5bcbcbc13a14faff5d5e
De Nieuwe Realiteit in Gezondheidszorg VGNL 005 z-w
Stichting Orange Monday | Facebook

Copyright © OrangeMonday 2012 - 2019 | Realisatie site: Qarpa Solutions BV